samenwerkingen

Opdrachtgevers

Samenwerkingen met architectenbureaus, ontwikkelaars en bouwers staat bij ons op nummer 1! Want bureau CK ondersteunt diverse opdrachtgevers uit de bouwwereld met bouwkundig tekenwerk. Omdat wij dit met veel kennis, ervaring en enthousiasme doen, weten steeds meer partijen ons te vinden wanneer er bouwplannen verder uitgewerkt moeten worden. Deze opdrachtgevers kunnen dan rekenen op een deskundige vertaling van ontwerp naar techniek. Door de kennis, brede oriëntatie en uitgebreide ervaring is er altijd een bouwtechnische oplossing te vinden!

Vanaf de oprichting in 2011 heeft bureau CK in samenwerking met zijn opdrachtgevers al vele mooie projecten gerealiseerd. Samenwerkingen met architectenbureaus waar wij trots zijn!

      Architecten

      Ontwikkelaars en vastgoedadviseurs

      Aannemers

Referenties

“Sinds de oprichting van Bureau CK werken wij samen met Casper Kwakkel. Bureau CK denkt mee van voorlopige ontwerp tot aan definitieve ontwerp. Constructieberekening en vergunningaanvraag worden ook door Bureau CK uitgevoerd. Bouwkundige tekeningen en berekeningen worden tot in detail uitgewerkt waarmee wij tijdwinst boeken tijdens calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering.”

Dennis van Pijkeren, Huisman Bouw BV te Rouveen

“De afgelopen jaren heb ik regelmatig bouwplannen laten opstellen en uitwerken door bureau CK uit Zwolle. Het betreft zowel nieuwbouw als wel renovatie/restauratie projecten die op vakkundige wijze zijn uitgewerkt en in de praktijk zijn gerealiseerd. Kernwoorden hierbij zijn nauwkeurigheid, snelheid en nakomen van afspraken.”

Martin Slager, architektenburo Slager te Ermelo