Opdrachtgevers

bureau CK werkt voor diverse opdrachtgevers uit de bouwwereld, van projectontwikkelaar tot aannemer en architect. Zij schakelen bureau CK in wanneer er bouwplannen verder uitgewerkt moeten worden. Ze kunnen dan rekenen op een deskundige vertaling van ontwerp naar techniek. Door de kennis, brede oriëntatie en uitgebreide ervaring is er altijd een bouwtechnische oplossing te vinden!

Vanaf 2011 heeft bureau CK in samenwerking met zijn opdrachtgevers al vele mooie projecten gerealiseerd. Dit zijn de opdrachtgevers en samenwerkingen waar wij trots op zijn!

      Architecten

      Ontwikkelaars en vastgoedadviseurs

      Aannemers

Referenties

"Sinds de oprichting van Bureau CK werken wij samen met Casper Kwakkel. Bureau CK denkt mee van voorlopige ontwerp tot aan definitieve ontwerp. Constructieberekening en vergunningaanvraag worden ook door Bureau CK uitgevoerd. Bouwkundige tekeningen en berekeningen worden tot in detail uitgewerkt waarmee wij tijdwinst boeken tijdens calculatie, werkvoorbereiding en uitvoering."

Dennis van Pijkeren, Huisman Bouw BV te Rouveen

 

"De afgelopen jaren heb ik regelmatig bouwplannen laten opstellen en uitwerken door bureau CK uit Zwolle. Het betreft zowel nieuwbouw als wel renovatie/restauratie projecten die op vakkundige wijze zijn uitgewerkt en in de praktijk zijn gerealiseerd. Kernwoorden hierbij zijn nauwkeurigheid, snelheid en nakomen van afspraken."

Martin Slager, architektenburo Slager te Ermelo